Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

YALCO ROMANIA

Date de contact YALCO ROMANIA
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Adresa sos. Pipera nr.48, sector 2
Telefon1 0730 610 245
Web www.yalco.ro

Portelanul IONIA - combinatia ideala intre calitate si design

Portelanul IONIA - combinatia ideala intre calitate si design

1. Calitate absoluta
Procedurile extinse de control al calitatii la fiecare etapa de productie asigura calitatea absoluta a portelanului Ionia. Sunt folosite teste speciale pentru a masura durabilitatea produsului ce este inspectat din stadiul de materie prima si pana in etapa de produs finit.
2. Rezistenta la uzura
Marginile si varfurile pieselor individuale sunt de obicei zonele ce sufera cea mai pregnanta uzura, insa datorita matritelor speciale Ionia ce intaresc exact aceste zone, uzura produsului finit este minimizata.
3. Reducerea cheltuielilor
Uzura in timp a produselor Ionia este foarte scazuta,insumand un procent de 4-5% din totalul articolelor ; astfel costul de inlocuire a veselei este redus, conducand la economii de-a lungul timpului.
4. Economie si functionalitate
Articolele din portelan Ionia sunt suprapozabile, astfel incat spatiul de depozitare necesar este considerabil redus. De asemenea, designul accesoriilor Ionia este multifunctional,ceea ce permit folosirea aceleiasi farfurii pentru mai multe tipuri de cesti, sau a aceluiasi capac atat pentru ceainic cat si pentru cafetiera sau laptiera. Astfel alegerea articolelor Ionia asigura economia de bani si spatiu in acelasi timp.
5. Rezistenta la zgarieturi
Portelanul Ionia nu poate fi zgariat nici cu cel mai ascutit dintre cutite, intrucat este ars la temperaturi ce depasesc 1400°C. Astfel, produsele de portelan Ionia nu isi modifica aspectul de-a lungul anilor.
6. Siguranta
Atunci cand se sparge un portelan de slaba calitate de obicei acesta se fragmenteaza in bucati mici ce constituie un pericol pentru persoanele ce utilizeaza produsul. In schimb articolele din portelan Ionia se sparg in bucati mari ce sunt practic inofensive.
7. Accent pe igiena
Articolele de vesela Ionia sufera o procedura de lustruire ce asigura o glazurare uniforma a intregii suprafete a produsului, ce nu se deterioreaza in timp indiferent de numarul de spalari. Rezultatul este un portelan usor de curatat,ce nu retine nici cea mai mica urma de resturi de mancare care ar putea avea ca efect dezvoltarea micro-organismelor. Procesul de productie a portelanului Ionia asigura o igiena perfecta a prodului final.
8. Design si modele rafinate
Designul articolelor din portelan Ionia nu se sterge si nu isi pierde luciul nici dupa 3000 spalari, acesta fiind rezultatul metodelor de glazurarea ce garanteaza o durata indelungata de viata a produsului.
9. Rezistenta la socuri termice
Articolele de portelan Ionia au fost special produse astfel incat sa reziste la fluctuatiile de temperatura ce intervin intre operatiunile de depozitare si servire.
10. Design unic
Echipa de creatie Ionia studiaza permanent trendurile in materie de design modern precum si solicitarile companiei, astfel incat rezultatelor sa poata satisface si cele mai exigente gusturi. Designurile Ionia pot astfel sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra privind inserarea anumitor detalii cum ar fi logo-uri, marci comerciale sau diverse modele decorative. In acest mod va oferim posibilitatea de a va personaliza produsele pentru garantarea unui stil personal.

Vezi toate produsele aici: https://www.yalco.ro/9_ionia

YALCO ROMANIA va recomanda:

imagine
Platou oval Bonna Space Gourmet 24 cm
Caracteristicile produsului Platou oval Bonna Space Gourmet 24 cm Dimensiuni: 24x14 cm; Greutate: 0.46 Kg; Pictat manual; Material: portelan. Pentru producatorul Bonna, gastronomia este o experienta deosebita iar valoarea de prezentare si de ambianta sunt la fel de importante ca si servirea mesei si mancarea. [...]
imagine
Prezentare bufet de la Yalco Romania
Categoria de produse de prezentare bufet si servire cuprinde: -Boluri, cosuri si suporti -Clesti -Furculite -Linguri si palete servire -Linguri servire -Suporti -Cafetiere -Ceainice & laptiere -Capace -Ceainice -Chafing dish -Cosuri bufet -Dozatoare -Tavi -Termosuri Vezi aici toate [...]
imagine
Farfurie intinsa portelan Ionia J'adore 27 cm
Farfurie intinsa portelan Ionia J'adore 27 cm Diametru: 27 cm; Material: portelan. Comanda online: https://www.yalco.ro/casa-gradina/farfurii/farfurie-intinsa-portelan-ionia-j-adore-27-cm-6855 Comanda pe mail la: office@yalco.ro
Fara imagine
Dotari hoteliere
Aici vei regasi accesoriile hoteliere si carucioarele profesionale pentru hotelul tau: https://www.yalco.ro/horeca/107-dotari-hoteliere Fie ca este vorba de intrarea in hotel, receptia sau serviciul in camera, toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru imaginea pozitiva a afacerii tale.
imagine
Farfurie intinsa Ionia Apeiron 20.5 cm
Caracteristicile produslui Farfurie intinsa Ionia Apeiron 20.5 cm Diametru: 20.5 cm; Culoare: bej; Material: portelan. Comanda online: https://www.yalco.ro/casa-gradina/farfurii/farfurie-intinsa-ionia-apeiron-205-cm-6786 Comanda pe mail la: office@yalco.ro
Living fresh
meatmilk
testo
infoALIMENT MAGAZIN